Kul för alla barn i vuxet sällskap


Kids Rock är Latitud 57s barnområde fyllt med roliga aktiviteter för barnen. Hit är barnen välkomna i vuxet sällskap för lek, pyssel och ansiktsmålning. Kom och måla din egen dinosaurie eller gör en hemlig låda, lek i vårt stora Lego-hav, hoppa i hoppborg eller varför inte passa på att bli målad som en tiger? Det finns personal på plats för att hjälpa till men du som förälder/vårdgivare ansvarar själv för ditt barn. All lek sker på eget ansvar.

Nytt för i år är att konceptet har utvecklats för att även kunna vända sig till de lite större barnen. Så i år finns en rolig hinderbana strax utanför barnområdet som du kan utmana dig själv och kompisarna i. Loewe och Audio Video har ett show-room med de hetaste TV-apparaterna från Loewe med grym bild och design där du kan spela TV-spel. Ta med föräldrarna in och spela X-box, PS4, WiiU. 

 För de barn som är först på plats delas det även i år ut fina Latitud-tröjor! Antalet är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Detta gäller både fredag och lördag. (Dock endast en tröja per medföljande barn.)

Området har öppet mellan 16.30 till 20.00. (Observera att stängningstiden av personalskäl har ändrats från tidigare uppgivna tid 21).

 Välkomna alla stora och små barn att leka loss med oss på Kids Rock!

 Kids Rock presenteras i samarbete med Lekia, Digeridoo event och Loewe Audio Video.