Våra viktiga samarbetspartners som möjliggör Latitud 57 2017

”Det är självklart för Hotell ett att vara en del av ett evenemang som sätter Oskarshamn på kartan, och som har stor betydelse såväl för besöksnäringen som för vår lokalbefolkning. Latitud 57 är lika professionellt som personligt genomfört och är numer en solklar företeelse varje sommar – vi är stolta att vara en del av detta.”

Titti Falk, Hotell ett

”Vårt hjärta klappar för Oskarshamn! För oss är den lokala närvaron viktig. Vi är stolta samarbetspartners till Latitud 57 för att vi vill hylla och uppmuntra de som, precis som vi, verkar för länet. Latitud 57 är den absolut största musikfesten i vår stad och den skapar stolthet och glädje för oss som bor här.”

Anna-Karin Sjöberg, Länsförsäkringar Oskarshamn


”Svensk Kärnbränslehantering AB tycker att Latitud 57 är ett bra evenemang som är tillgängligt för många, såväl invånare som tillfälliga besökare. Festivalen ger en positiv bild av vår kommun, vilket är viktigt för vår rekrytering, idag och i framtiden.”

Simon Roth, Svensk Kärnbränslehantering AB

”Latitud 57 sätter verkligen färg på Oskarshamn och det är en självklarhet för oss att vara delaktiga. Det är ju världens bästa rivstart på sommaren.”

Magnus Utterström, Colorama Oskarshamn

”Latitud 57 är ett härligt och häftigt evenemang som lyfter hela sommaren. Självklart vill vi på Lyft & Service vara en del av detta!”

Rikard Lundgren, Lyft & Service ABVill du och ditt företag bli en partner till Latitud 57 2018?

Kontakta mig: christian@bradholmenevent.se