Våra viktiga samarbetspartners som möjliggör Latitud 57 2017

”Det är självklart för Hotell ett att vara en del av ett evenemang som sätter Oskarshamn på kartan, och som har stor betydelse såväl för besöksnäringen som för vår lokalbefolkning. Latitud 57 är lika professionellt som personligt genomfört och är numer en solklar företeelse varje sommar – vi är stolta att vara en del av detta.”

Titti Falk, Hotell ett

”Vårt hjärta klappar för Oskarshamn! För oss är den lokala närvaron viktig. Vi är stolta samarbetspartners till Latitud 57 för att vi vill hylla och uppmuntra de som, precis som vi, verkar för länet. Latitud 57 är den absolut största musikfesten i vår stad och den skapar stolthet och glädje för oss som bor här.”

Anna-Karin Sjöberg, Länsförsäkringar Oskarshamn

”Latitud 57 är viktigt för Oskarshamn. Det är en fest som kickar igång sommaren och skapar sammanhållning mellan oss som bor här. Jag vill samtidigt ge en eloge till alla engagerade personer i Latitud 57-karusellen som år efter år lägger mycket fritid och energi på denna gemensamma fest som sätter Oskarshamn på kartan.”

Patrik Lundström, OKAB Convert AB

”Latitud 57 är en folkfest som är viktig för hela Oskarshamn! Det är jätteviktigt för Oskarshamns utveckling, för handel, boende och restauranger att det händer något stort i staden som drar in folk utifrån och som även stannar till ett par dagar.”

Stefan Andersson, Stefan Anderssons El

”Latitud 57 är sommarens stora händelse som har stor betydelse för vår stad och vårt näringsliv.”

Peter Ek, Be-Ge Personbilar AB

”Ett event och en folkfest som sätter Oskarshamn på kartan, vi på Audio Video tillsammans med Loewe ser med glädje att i år får vara med och stötta detta evenemang”

Jonas Brixbäck, Audio Video

”Det är en ära att få vara partner med Latitud57, denna fantastiska folkfest!
Eftersom vi är nya i staden och hört allt positivt om festivalen så såg vi
det som en självklarhet att ta kontakt och vara en del av det!
Tillsammans gör vi Oskarshamn till en attraktiv sommar stad, låt festen börja….”
Stefan Ågren, Subway

”Latitud 57 har i snart tio år bidragit till att bygga och stärka platsens varumärke. Oskarshamns kommun ser mycket positivt på evenemanget som visar på den goda plats som Oskarshamn är för både invånare och besökare. Latitud 57 är helt klart ett av våra mest profilbärande evenemang.”

Rolf Persson, Oskarshamns kommun


”Latitud 57 är en hörnsten i att sätta Oskarshamn på kartan, för alla som på ett eller annat sätt har eller borde ha en relation med stan. Latitud 57 är i mitt tycke ett måste, och för Oskarshamn Energi är det en självklarhet att vi som ett samhällsbärande företag vill vara med och lyfta fram engagemang av den här typen.”

Hans Johnsson, Oskarshamn Energi

”Svensk Kärnbränslehantering AB tycker att Latitud 57 är ett bra evenemang som är tillgängligt för många, såväl invånare som tillfälliga besökare. Festivalen ger en positiv bild av vår kommun, vilket är viktigt för vår rekrytering, idag och i framtiden.”

Simon Roth, Svensk Kärnbränslehantering AB

”Latitud 57 sätter verkligen färg på Oskarshamn och det är en självklarhet för oss att vara delaktiga. Det är ju världens bästa rivstart på sommaren.”

Magnus Utterström, Colorama Oskarshamn

”Latitud 57 är ett härligt och häftigt evenemang som lyfter hela sommaren. Självklart vill vi på Lyft & Service vara en del av detta!”

Rikard Lundgren, Lyft & Service AB

”Vi är så imponerade över Latitud 57 och det jättejobb Brädholmen Event gör varje år. Latitud 57 är en folkfest som sätter Oskarshamn på kartan och verkligen lyfter Oskarshamn. Vi stöttar Latitud 57 med stolthet!”

Fredrik Bladås, Kustbygg Group AB

”Under Latitud 57 visar sig Oskarshamn från sin bästa sida. Vi stöttar med stolthet evenemanget och de som sliter för att genomföra det. Det blir liksom inte sommar innan Latitud-helgen har gått av stapeln.”

Peter Nimeryd, DIG Schakt

”Självklart är vi stolta partners till Ostkustens hetaste festival, en folkfest för hela familjen som satt Oskarshamn på kartan. Vår devis på Elajo är: Elajo – i framtiden redan nu! Något vi även tycker passar in på framåtsträvande Latitudgänget som med sitt stora engagemang skapar stolthet och framtidstro i Oskarshamn.”

Jonas Kilhberg, Elajo

”Latitud 57 är ett viktigt evenemang för Oskarshamn och alla oskarshamnare och vi vill självklart vara med och stötta det.”

Mats Sjöstrand, AMO Klimatteknik AB

”Ett så stort engagemang som ger så mycket till så många människor stöttar vi med glädje! Sommaren startar med Latitud 57 och vi är stolta över att få vara en del av den fina festen.”

Martin Gustavsson, OcabVill du och ditt företag bli en partner till Latitud 57 2018?

Kontakta mig: christian@bradholmenevent.se